STANDARDY PÁNSKÉ PÉČE O VLASY SE PRÁVĚ TEĎ MĚNÍ

STMNT je jedinečná značka, která je založena na znalostech a umění předních holičů. Je to značka, ve které jde víc než jen o produkty, je to značka, která má smysl. Jsme tým respektující lidi, kteří mají odvážný a skutečný názor. Lidi, kteří si stojí za tím, čemu věří. Toto je komunita, která oslavuje řemeslné dovednosti a snaží se neustále zlepšovat.

NOVÝ JAZYK

STMNT vám přináší zakládající tým: Julius Arriola známý jako JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR), Sofie Pok známá jako STAYGOLD (@STAYGOLD31) a Miguel Gutierrez známý jako NOMAD BARBER (@NOMADBARBER).

Tento tým inovátorů, z obchodního hlediska holičů, z přirozené podstaty kreativců, zná naši branži zevnitř i zvenku. A to jim umožňuje všímat si věcí. Věcí, které se dají dělat lépe. Věcí, které se dají dělat jinak. Jaký má smysl dělat vše každý den stejně, když můžete zvolit něco úplně jiného?

Spojili své síly, aby vytvořili něco nového, něco lepšího. STMNT je jedinečná značka, která má smysl. Moderní značka pro holiče, která mění pohled na věc a umožňuje vyjádřit názor.